Vakantiecentrum F.D. Roosevelthuis
Oude Arnhemse Bovenweg 5
3941 XN   DOORN

website:  www.roosevelthuis.nl

email:  info@roosevelthuis.nl

Telefoon:  (0343) -  51 52 14
Fax        :  (0343)  - 53 31 53


In de bosrijke omgeving van Doorn, op landgoed Hydepark, staat het Vakantiecentrum FD Roosevelthuis. Het Vakantiecentrum centrum beschikt over alle noodzakelijke, aangepaste faciliteiten.
De kamers allemaal gelijkvloers, hebben een eigen wastafel. Verder beschikt iedere vleugel over meerdere ruime badkamers met uitgebreide sanitaire voorzieningen.
Alle 42 kamers, waarvan zes tweepersoons zijn voorzien van elektrisch verstelbare bedden en een oproepsysteem. De kamers zijn toegankelijk voor een rolstoel. Ook zijn een rolstoelbus en rolstoelfietsen aanwezig.

's Zomers kunt u gebruikmaken van het (overdekte) terras.' s Winters zit u lekker rondom de openhaard en er is een gezellige bar.

De medewerkers in de prima keuken houden uiteraard rekening met uw (dieet) wensen, waardoor u zult genieten van heerlijke maaltijden die u in het restaurant gebruikt.

 
roosevelthuis2
Routebeschrijving naar F.D. Roosevelthuis
Met de auto: Via de A12 tot afslag Driebergen-Zeist. Volg de Hoofdstraat richting Driebergen-Doorn. Passeer het centrum van Driebergen en ga bij de rotonde, na het centrum, linksaf de Horstlaan in (ANWB-bord Het Grote Bos). Einde Horstlaan gaat u rechtsaf. U bevindt zich nu op de Oude Arnhemse Bovenweg. Na de Hydeparklaan vindt u het F.D. Roosevelthuis aan uw rechterhand Tegenover de camping "Het Grote Bos".

Copyright © 2017 handysweb.nl. All Rights Reserved.